Webshop van Grol

Achter een webshop zit een geavanceerd programma met veel instellingen en mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld webshops mer uitgebreide mogelijkheden zoals een kassabeheer-systeem en met veel producten, dit is uiteraard duurder dan een website met enkele producten die besteld kunnen worden.

Neem daarom vrijblijvend contact op voor een gesprek over de wensen en mogelijkheden voor uw webshop.

Wat erg fijn is als uw website door CBsites gemaakt wordt is dat je er daarna zelf mee aan de slag kunt, maar bij vragen gelijk kunt bellen, mailen of sms’sen. Hier krijg je dan ook dezelfde dag reactie op zodat je ook snel weer verder kunt!

Dianne Lassche

Verkoper, van Grol schoenen

 “Naast het realiseren van een mooie website wordt er ook goed meegedacht door CBsites.”

 

Van Grol Responsive website

Site past zich automatisch aan op het schermformaat. Zodat de website altijd goed wordt getoond en klanten op ieder moment en op elk apparaat een bestelling kunnen plaatsen of de producten kunnen bekijken.

Social Media Integratie

Het is tegenwoordig belangrijk om een goed contact te hebben met de klanten. Daarom hebben we besloten om social media een belangrijke plaats te geven op de website. Bezoekers kunnen Van Grol liken en reacties plaatsen bij een product via facebook. Ook is het mogelijk om te chatten met Het personeel voor persoonlijk support.