Voor

Stichting de Puurveense molenhad al enkele jaren een website waarop zij informatie, foto´s en nieuwberichten konden plaatsen. De website was alleen nog niet geschikt voor mobiele apparaten. Ook was het ontwerp van de website aan vernieuwing toe.

Na

De nieuwe website van Stichting de Puurveense molen heeft in een korte tijd een complete make-over gekregen. De gegevens en tekst bleven allemaal bewaard. Ook past de website zich nu automatisch aan aan het type scherm waar het op wordt bekenen. Waardoor de website altijd goed zichtbaar is.

Design

De site is helemaal ontworpen naar de huisstijl van de Puurveense molen

Foto's

Speciaal fotoboek voor alle foto’s met mogelijkheid om te reageren.

Responsive

Deze site past zich aan aan het apparaat en schermgrootte van de gebruiker, zodat de site altijd goed zichtbaar is.

SEO

De website is speciaal geoptimaliseerd zodat de website zo hoog mogelijk in Google komt te staan.

Zelf nieuwsberichten toevoegen

Een website up-to-date houden is heel belangrijk. Bezoekers waarderen het niet als een site enkele jaren niet bijgewerkt is. Daarbij kijkt Google hier ook naar, een site die regelmatig wordt bijgewerkt zal hoger in de zoekresultaten van Google komen. Daarom kunnen bestuursleden van stichting de puurveense molen ook inloggen op een beveiligd gedeelte van de website waarop ze gemakkelijk berichten kunnen plaatsen en tekst aanpassen.  Ook kunnen ze via een app op de smartphone snel een bericht plaatsen of reageren op een reactie op de website.  Snel, makkelijk en interessant voor de bezoeker.

Site past zich automatisch aan op het schermformaat.

Ontdek het zelf, ga naar de site

Neem nu contact op voor meer informatie