Werkplaats display
CTOUCH verkoopt interactieve touchscreens voor klaslokalen en vergaderruimtes. Om hun portfolio uit te bereiden heb ik een concept ontwikkeld om deze schermen geschikt te maken voor de werkplaats voor betere instructies op de werkvloer.

Proces

U

Trend Analyse

Om te ontdekken wat mogelijkheden zijn voor CTOUCH om hun portfolio uit te breiden is een markt- en trendanalyse gedaan waaruit Industry 4.0, papierloos kantoor en 3d product-ontwerp de belangrijkste inzichten waren.

Stakeholders

Bij verschillende bedrijven zijn interviews gedaan onder verschillende lagen van het bedrijf om te ontdekken waar deze bedrijven tegen aanlopen. Hieruit bleek dat vaak het hele bedrijf digitaal werkt, mat uitzondering van personeel op de werkvloer. Dit veroorzaakt een grotere afstand tussen ontwikkelaars en managers en uitvoerend personeel.

Concepten

Na het testen van verschillende-richtingen is uiteindelijk een concept ontwikkeld waarbij een groot CTOUCH scherm is geïntegreerd met een werk-kar. Het frame beschermt het scherm en is hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Door het grote scherm zijn de instructies eenvoudig af te lezen.

Roadmap

Naast het ontwikkelen van een concept is bij dit project ook gekeken naar een strategische implementatie van dit idee voor CTOUCH. Hierbij is contact opgenomen met verschillende potentiële partners. Deze bevestigden de potentie van deze richting en wilden graag samenwerken in de ontwikkeling van de kar en extra accessoires zoals een industriële afstandbediening waarmee op afstand tussen de instructies kan worden genavigeerd.

Resultaat

Lagerwey monitoring system

Lagerwey monitoring system

ProcesAlle Lagerwey turbines kunnen op afstand worden bestuurd. Ook kunnen veel gegevens worden opgevraagd zoals de opbrengst, beschikbaarheid en storingen van de turbine. De computer in de windturbine stuurt deze gegevens op en ontvangt te opdrachten. Via een website...

Zelfscan IKEA

Zelfscan IKEA

ProcesDe zelfscanners zijn voor IKEA een belangrijk onderdeel in de klantervaring in de winkel. Om deze ervaring te verbeteren hebben we een uitgebreide analyse gedaan van de huidige zelfscanners door observaties en interviews van klanten in IKEA. Hierbij zagen wij...

Start-up Pearing

Start-up Pearing

Probleem & oplossing Slechthorenden kunnen vaak hun gehoor aanzienlijk verbeteren met een gehoorapparaat. Deze apparaten werken alleen niet goed in rumoerige gelegenheden zoals verjaardagen of in een druk restaurant. Een tafelmicrofoon met meerdere richtmicrofoons en...

App voor kindertuinen

App voor kindertuinen

ProcesStichting kindertuinen Delft is een verzameling van verschillende kindertuinen in Delft. Het aantal kinderen dat deelneemt aan deze kindertuintjes neemt steeds verder af. Een bijkomend probleem is dat de gemeente de subsidie verder heeft teruggedraaid, waardoor...